Verkeerschaos in het Waasland door lichte aanrijding aan spoorweg

Door een aanrijding aan het spoor in Kallo in Beveren is het verkeer deze ochtend helemaal in de soep gedraaid in het Waasland. De spooroverweg was er ook even dicht. Bij het ongeval vielen er geen gewonden, er was wel veel hinder. 

In de Waaslandhaven is de ochtendspits helemaal vastgelopen na een ongeval aan de Kallosluis. Aan een overweg daar werd een bestelwagen licht aangereden door een goederentrein. De spoorweg moest er even helemaal dicht en ook voor het verkeer op de weg was er veel hinder.  

"Er stonden files aan de Melseledijk, de Steenlandlaan en de Haasopweg. De wegen zater er propvol en ook het verkeer op de E34 aan de afritten Vrasene, Melsele en Kallo zat in de knoop", zegt VRT-verkeersexpert Hajo Beeckman bij Radio 2 Oost-Vlaanderen. Sommige mensen moesten er tot 2 uur lang aanschuiven. De hinder is intussen voorbij. 

Meest gelezen