De gekende worsten van Marcassou

Voedingsgroep Ter Beke krijgt bekende vleesmerken Marcassou en Aoste in handen na overname

De Oost-Vlaamse voedingsgroep Ter Beke neemt de activiteiten van de Mexicaanse voedingsmultinational Sigma over in België en Nederland. Het krijgt zo bekende vleesmerken als Marcassou en Aoste in handen.

Ter Beke, een voedingsgroep die charcuterie en bereide maaltijden produceert, neemt Imperial Meat en Stegeman over. Dat zijn de Belgische en Nederlandse activiteiten van de Mexicaanse voedingsmultinational Sigma.

Het bedrijf dat zijn hoofdzetel in Lievegem heeft, krijgt zo bekende vleesmerken als Marcassou en Aoste in handen, die respectievelijk Ardense worst en broodbeleg produceren en eerder behoorden tot Imperial Meat Products, het Belgische dochterbedrijf van Sigma.

Er is een akkoord, maar de overname moet wel nog groen licht krijgen. Zodra de deal helemaal rond is, beschikt Ter Beke over zes productievestigingen in, waarvan vijf in België en één in Nederland. 

Meest gelezen