MARNIK AERTS

4 voertuigen botsen op A12 in Wilrijk

Rond 8.45 uur botsten 4 voertuigen op de A12 in Wilrijk in de richting van Antwerpen. Een vrachtwagen reed in op zijn voorligger in de staart van de file. Daarbij raakten nog 2 voertuigen beschadigd. Vier bestuurders zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Bij het ongeval zijn een vrachtwagen, 2 auto's en een bestelwagen met aanhangwagen betrokken. De brandweer heeft 1 bestuurder bevrijd. Dat was de bestuurder van de auto waarin de vrachtwagen is gereden. Die bestuurder is zwaarder gewond, de andere bestuurders zijn lichtgewond. De aanhangwagen kwam door de klap los van de bestelwagen.

De bestuurder van de vrachtwagen had al bij al nog geluk, een bagagedrager van een auto doorboorde de voorruit op de plaats van de passagier. Gelukkig zat er niemand op de passagiersstoel.

MARNIK AERTS

Door het ongeval was de A12 in de richting van Antwerpen volledig versperd. Na een tijdje werd de linkerrijstrook vrijgemaakt. 

Meest gelezen