De Ceder

Man die in zorghotel Deinze verblijft,  komt met rolstoel in vijver terecht en overlijdt

In Astene, bij Deinze, is een man die er in zorghotel De Ceder verbleef om het leven gekomen bij een ongeval. Hij belandde met zijn rolstoel in de vijver aan het domein en verdronk. 

Gisteravond kwam een man van 55 die in De Ceder in Astene, bij Deinze, verbleef in de problemen. Hij belandde met zijn rolstoel in de vijver op het domein en raakte niet op tijd uit het water. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en probeerden de man nog te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. 

"Alles wijst op ongeval"

De politie onderzoekt de precieze omstandigheden van het ongeval. Volgens de eerste vaststellingen was het slachtoffer met iemand anders aan het wandelen. Die persoon sloeg meteen alarm toen de rolstoel in het water belandde. "Alles wijst op een ongeval", klinkt het bij de politie. In De Ceder verblijven mensen die herstellen van een ziekenhuisverblijf.

Meest gelezen