Jongen (10) op elektrische step zwaargewond bij aanrijding in Deurne

Een 10-jarige jongen is zwaargewond geraakt bij aan aanrijding in Deurne. De jongen reed met een elektrische step en kwam onder een auto terecht. Hij is door omstaanders bevrijd. Hij verkeert niet in levensgevaar.

Vrijdagavond, rond 17 uur, is een jongen van tien aangereden door een auto in Deurne. De jongen reed op een elektrische step in de Leeuwlantstraat en wilde linksaf de Krelingerstraat indraaien.  

De jongen kwam daarbij in aanrijding met een auto die in de Kreglingerstraat rechtdoor reed. Het kind kwam deels onder de wagen terecht en werd bevrijd met de hulp van omstaanders, de brandweer en de medische hulpdiensten. 

Het slachtoffer werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hij verkeert niet in levensgevaar. De ouders van de jongen werden opgevangen door de dienst slachtofferzorg van de politie. De automobilist was zwaar onder de indruk van de feiten. Hij legde een negatieve alcohol- en drugstest af.

 Gezien de jonge leeftijd van het slachtoffer en de ernst van de verwondingen kwam een gespecialiseerd team van de federale wegpolitie ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval verder te onderzoeken. 

Meest gelezen