BEKIJK - Veel lopers en veel publiek op 10 Miles in Antwerpen, eerste editie sinds april 2019

In Antwerpen is vandaag de 10 Miles gelopen, de editie die eerder gepland was voor april maar uitgesteld werd door de coronacrisis. Het is al van april 2019 geleden dat er nog een 10 Miles was. In totaal worden er zo'n 31.000 deelnemers verwacht. Voor de langste looptocht, de tien mijl, was er een deelnemerslimiet van 26.000 mensen. De deelnemers van de 10 Miles liepen onder meer door de Kennedytunnel, de Waaslandtunnel en over de Grote Markt en de Meir. Daardoor was een groot deel van de stad ook moeilijk bereikbaar voor het autoverkeer.

"Het is fantastisch weer en er zijn zoveel mensen samen, ik kijk er echt naar uit", zei minister Annelies Verlinden bij de start van de 10 Miles:

Videospeler inladen...

Meest gelezen