26.000 lopers voor Ten Miles in Antwerpen

Met zo'n 26.000 zijn ze dit jaar voor de 10 Miles in Antwerpen. Meer deelnemers kon ook niet voor deze 35e editie door de coronabeperkingen. De weersomstandigheden voor de lopers zijn prima. Normaal vindt de loophappening plaats in april maar door corona is alles verhuisd naar oktober. De start en de finish zijn op Linkeroever. Er is ook een korter traject en de jongsten konden vanmorgen al deelnemen aan de Kids Run.
 

Het parcours heeft ook dit jaar weer enkele bijzondere locaties. De deelnemers lopen door de Kennedytunnel en de Waaslandtunnel. Ook de Grote Markt en Meir staan op het programma. Dat betekent dat het verkeer op verschillende plaatsen wordt onderbroken of omgeleid. De Lijn heeft extra capaciteit voorzien. Er zijn wel enkele haltes geschrapt en sommige trajecten van tram en bus worden omgeleid.
 

Meest gelezen