Eric Goens werkt aan documentaire voor Eén over politica Sihame El Kaouakibi  

Tv-maker Eric Goens is voor Eén een documentaire aan het maken over Sihame El Kaouakibi. De politica kwam in maart in opspraak na berichten over subsidiefraude bij haar jongeren- en dansproject. Wanneer de documentaire wordt uitgezonden, is niet duidelijk.

De zender Eén bevestigt dat programma-maker Eric Goens met zijn productiehuis een documentaire aan het draaien is over Sihame El Kaouakibi. Concrete details, zoals een uitzenddatum, zijn er momenteel nog niet.

El Kaouakibi kwam in maart in opspraak na meldingen van fraude bij haar dans- en jongerenproject Let's Go Urban. Ze zou honderdduizenden euro's subsidies hebben gebruikt voor privédoeleinden. El Kaouakibi is politica en zetelt in het Vlaams parlement (maar niet meer voor Open VLD). Ze zit al ongeveer een jaar thuis met ziekteverlof. 

De voorzitter van Open VLD, Egbert Lachaert, vindt het onbegrijpelijk dat de openbare omroep een documentaire maakt over El Kaouakibi, schrijft hij op Twitter:

Meest gelezen