Foto: Belga

Dodelijk arbeidsongeval in Antwerpen: man (64) valt van ladder tijdens renovatiewerken

In Antwerpen is een Roemeense bouwvakker vanmiddag overleden na een val van een ladder. Dat gebeurde bij renovatiewerken aan een huis. Alles wijst in de richting van een ongeval, maar mogelijk zal er nog een autopsie gebeuren om andere oorzaken uit te sluiten.  

Vanmiddag is een Roemeense bouwvakker van 64 overleden in Antwerpen. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en is bevestigd aan onze redactie. De man viel van een ladder, toen hij aan het werken was aan een huis in de Generaal Cabrastraat. De hulpdiensten konden hem niet meer reanimeren, hij overleed ter plaatse. 

De inspectiedienst voor toezicht op het werk gaat nog een onderzoek doen. Het arbeidsauditoraat zal vermoedelijk een onderzoeksrechter aanstellen, zodat er nog een autopsie kan gebeuren. Niemand heeft de man zien vallen, maar voorlopig wijst alles wel op een ongeval.

Meest gelezen