Yordi Ringoir wordt wellicht de nieuwe Prins Carnaval in Aalst (want hij is de enige kandidaat)

Yordi Ringoir wordt wellicht de nieuwe Prins Carnaval in Aalst. Hij is de enige kandidaat en de deadline om je in te schrijven is voorbij. Als de stad het licht op groen zet, wordt Ringoir officieel de nieuwe Prins Carnaval.

Voor de volgende editie van Aalst Carnaval is er maar 1 kandidaat om Prins Carnaval te worden. Dat is opvallend, want het is 10 jaar geleden dat er maar 1 kandidaat Prins Carnaval was in Aalst. En die kandidaat is de populaire 29-jarige Yordi Ringoir. "Alles van promokledij en sponsoring heb ik in een kleine maand zelf geregeld."

"Yordi van de Varkensmarkt"

Ringoir is kleuteronderwijzer en is de zoon van een café-uitbater op de Varkensmarkt. "Ik ben daar opgegroeid en iedereen in Aalst kent mij als "Yordi van de Varkensmarkt". Dat klinkt ook beter dan "Kandidaat Prins Carnaval", vind ik."

Vorig jaar was er door corona geen carnaval.  Het was daardoor ook moeilijker voor de kandidaat prins om alles voor te bereiden en fondsen te werven voor zijn campagne. "Twee maanden geleden hadden we nog niets opgestart, omdat het nog niet duidelijk was of carnaval zou doorgaan", klinkt het nog.

Meest gelezen