Vaccinatiecentrum in Roeselare verhuist naar nieuwe locatie

Het vaccinatiecentrum in Roeselare verhuist naar een andere locatie, omdat er evenementen gepland staan in de expohallen. Wie nog gevaccineerd wil worden of een derde prik moet hebben, zal naar de Diksmuidsesteenweg 384 moeten gaan.

Tot 15 oktober blijft het vaccinatiecentrum in de Expo Roeselare open. Daar worden al sinds februari prikken uitgedeeld. De locatie in Expo Roeselare wordt binnenkort verlaten, omdat daar opnieuw allerlei evenementen zullen plaatsvinden.

De nieuwe site ligt aan dezelfde Diksmuidsesteenweg, maar nu nummer 384 – voorheen Crea Print Group. Tussen eind oktober en kerst zullen alle 65-plussers en risicopatiënten daar gevaccineerd worden met een derde coronaprik. In het nieuwe centrum in Roeselare zullen er tot 900 vaccins per dag worden gezet.

Meest gelezen