De cast van "That '70s show"
© The Hollywood Archive - creative.belgaimage.be

"That '70s show" krijgt spin-off op Netflix en die zal zich in jaren 90 afspelen

Goed nieuws voor de fans van "That '70s show", want Netflix heeft groen licht gegeven voor een spin-off van de populaire serie. De nieuwe serie zal "That '90s show" heten en volgt het leven van Leia Forman, de dochter van Donna en Eric. Ook de acteurs die Red en Kitty Forman spelen, zullen weer te zien zijn in de serie.

Netflix heeft 10 afleveringen besteld van een nieuwe comedyshow, "That '90s show", een vervolg op "That '70s show". 

"That '70s show"

De originele serie draaide om een groepje tieners in het Wisconsin van de jaren 70. De serie liep van 1998 tot 2006 en bestaat uit 8 seizoenen. Door de populariteit van de comedyshow zijn veel carrières van hoofdrolspelers gelanceerd, waaronder die van Ashton Kutcher en Mila Kunis. 

Bekijk hieronder de trailer van de serie:

In de nieuwe serie zullen acteurs Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp, die de rollen van Red en Kitty Forman vertolkten, hun oude rol weer oppikken. 

Debra Jo Rupp als Kitty Forman en Kurtwood Smith als Red Forman
© The Hollywood Archive - creative.belgaimage.be

Wisconsin in 1995

"That '90s show" speelt zich af in 1995 in Point Place, een fictieve plaats in de Amerikaanse staat Wisconsin. De spin-off vertelt het verhaal van Leia Forman, de dochter van Donna (Laura Prepon) en Eric (Topher Grace). Leia bezoekt haar grootouders, Red en Kitty, tijdens de zomervakantie in Point Place. Daar leert ze de nieuwe generatie tieners kennen en zoekt ze haar grenzen op, onder het toeziend en licht veroordelend oog van haar grootouders.

Netflix hoopt naast Smith en Jo Rupp nog meer acteurs van de originele cast te kunnen strikken. Wie de rol van Leia Forman zal vertolken, is nog niet bekend. 

Meest gelezen