Facebook/LucindaRileyBooks

Familie van "De zeven zussen"-auteur kondigt na haar dood nog nieuw boek aan: "The murders at Fleat House"

Fans van de succesauteur Lucinda Riley kunnen opnieuw uitkijken naar nog een nieuw boek. De familie van de Ierse schrijfster van "De zeven zussen"-reeks heeft aangekondigd dat er volgend jaar een nog niet eerder gepubliceerd boek van haar uitkomt: "The murders at Fleat House". Riley overleed in juni dit jaar aan de gevolgen van kanker. 

"The murders at Fleat House" komt volgend voorjaar wereldwijd uit. Een moord op een leerling in een kostschool in Norfolk, Engeland, is het startpunt van het verhaal. 

Riley schreef dit werk in 2004 toen haar jongste kinderen pas naar school gingen. Ze schreef toen drie boeken terwijl ze nog geen uitgever had. Twee daarvan: "The olive tree" en "The butterfly room" zijn intussen uitgegeven. Volgens haar familie was het altijd al haar plan om "The murders at Fleat House" uit te brengen na de boeken uit de reeks "De zeven zussen".

Als gevolg van het uitstel van de publicatie van "Atlas: The story of Pa Salt", het achtste deel van de "De zeven zussen"-reeks zal dit boek nu eerder, al in 2022, uitkomen. De familie wil "de herinnering aan Riley zo eren" en "de lezers blij maken met nieuw werk".

"De zeven zussen", de enorm populaire reeks van Lucinda Riley brak alle bestsellerrecords. Elk boek vertelt het verhaal van één van de zeven zussen. In het meest recente deel kwamen de lezers meer te weten over de mysterieuze zevende zus. Maar één mysterie bleef onopgelost: Wie is adoptievader Pa Salt? "Atlas: The story of Pa Salt" wordt nu afgewerkt door Harry Whittaker, de zoon van Lucinda Riley, en zou in mei 2023 uitkomen.

Lees de volledige mededeling van de familie van Lucinda Riley: 

Meest gelezen