Ketnet-reeks "Tekens van leven" wint International Emmy Kids Award in categorie Factual & Entertainment

De Ketnet-reeks "Tekens van leven" heeft een International Emmy Kids Award gewonnen in de categorie Factual & Entertainment. In het programma van productiehuis De Mensen vertellen 16 kinderen het verhaal achter hun litteken. 

"Tekens van leven" vertelt de verhalen van kinderen met een bijzonder litteken. Ze zijn gemerkt voor het leven door iets uit het verleden. In "Tekens van leven" komen 16 moedige kinderen aan bod met elk hun eigen verhaal. Aan de hand van hun litteken vertellen ze hoe dit "teken van leven" hun leven tekent en kleurt. "Tekens van leven" is een programma van De Mensen voor Ketnet. 

"Ketnet zet al jaren in op non-fictieprogramma's waar de verhalen van de kinderen en de kinderen zelf centraal staan", zegt Annemie Gulickx, netmanager van Ketnet. " "Tekens van leven" is daar een heel mooi voorbeeld van. Wij zijn dan ook heel blij dat een internationale jury de sterkte en de schoonheid van het programma heeft gezien. Na "Nachtraven" in 2019 is dit al de tweede Emmy voor een Ketnetprogramma van productiehuis De Mensen. Ik wil hen dan ook heel erg feliciteren en bedanken voor de fijne samenwerking." 

Bekijk hier een aflevering van "Tekens van leven":

Videospeler inladen...

Meest gelezen