Zwaar ongeval in Tielt-Winge: 27-jarige moeder in levensgevaar, peuter lichtgewond

Op de Aarschotsesteenweg in Tielt-Winge is vanmiddag een zwaar ongeval gebeurd. Een vrachtwagen reed er in op een auto die uit een zijstraat kwam. De bestuurster van de auto, een vrouw van 27 jaar, is in levensgevaar. Haar kind, een peuter, werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Rond kwart voor twee vanmiddag gebeurde een zwaar verkeersongeval op de Aarschotsesteenweg in Tielt-Winge. Een vrachtwagen reed er in op een auto die uit de Roeselberg kwam, een zijstraat van de steenweg. In de auto zaten een vrouw van 27 uit Hoegaarden en een peuter. De peuter kon snel uit de auto bevrijd worden door omstaanders. De vrouw zat een hele tijd gekneld, en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Ook de peuter is lichtgewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Een verkeersdeskundige onderzoekt hoe het ongeval is kunnen gebeuren. De Aarschotsesteenweg is voorlopig afgesloten voor het verkeer dat naar Tienen moet. 

Meest gelezen