MARNIK AERTS

Twee gewonden en veel schade bij kop-staartaanrijding in Geel

Bij een ongeval op de Molseweg in Geel zijn twee autobestuurders gewond geraakt. De éne wagen botste achteraan op de andere en de schade aan de voertuigen is groot. Door het ongeval was de baan een uur lang volledig versperd.

Rond 7 uur vanmorgen botsten twee auto's op elkaar op de Molseweg (N71) nadat de eerste autobestuurder afremde en wilde afslaan naar links. Een bestelwagen die uit de tegenovergestelde richting kwam, werd ook geraakt maar liep slechts lichte schade op.

De brandweer werd opgeroepen om de bestuurders uit hun auto te bevrijden maar dat bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. Beide bestuurders werden wel overgebracht naar het ziekenhuis. De auto's zijn total loss en moesten getakeld worden. Daardoor was de Molseweg een uur lang volledig versperd.

Meest gelezen