Bpost zoekt postbodes en chauffeurs: aanspreekpunten bij distributiecentrum in Mechelen

Aan het distributiecentrum van bpost in Mechelen is er vandaag een actie aan de gang om nieuwe werknemers aan te trekken. Bpost is op korte termijn op zoek naar meer dan 30 nieuwe werknemers. Daarom spreken ze vandaag voorbijgangers aan om hen daarover te informeren. "We geven hen een korte uitleg en we delen croissants, smoothies en frietjes uit", zegt Vincent Nanni van bpost.

Al sinds vanmorgen staat een promoteam van bpost paraat aan het distributiecentrum op het industrieterrein van Mechelen-Zuid. Voorbijgangers krijgen er iets om te eten en te drinken, met de bedoeling dat ze even blijven staan voor een babbel. Bpost zoekt namelijk op korte termijn meer dan 30 extra postbodes, chauffeurs en sorteerders. 

"Met deze rekruteringscampagne proberen we op een sympathieke manier mensen aan te werven. We delen croissants, smoothies of frietjes uit aan iedereen die hier passeert. Iedereen is bij ons welkom!", zegt Vincent Nanni van bpost-promoteam. 

De locatie voor de actie is niet toevallig uitgekozen. Op het industrieterrein liggen heel wat bedrijven. Er passeren dagelijks veel mensen, waaronder ook een aantal vrachtwagenchauffeurs. Volgende week organiseert bpost een gelijkaardige actie in Sint-Niklaas.

Vanmorgen stond een promoteam al klaar om ontbijt uit te delen.
Radio 2

Meest gelezen