MARNIK AERTS

Bestelwagen knalt op botsabsorbeerder op E34 in Lille, twee gewonden

Gisterenavond rond 23.30 uur is er een zwaar verkeersongeval gebeurd op de E34 in Lille in de richting van Turnhout. Een  bestelwagen knalde tegen een botsabsorbeerder die er stond voor de werkzaamheden aan de vangrails.

Voor die werken werden de rechterrijstrook en de pechstrook afgesloten. Het verkeer moest naar de linkerrijstrook opschuiven. De bestuurder van een lichte vrachtwagen merkte de botsabsorbeerder niet of te laat op en knalde er tegenaan.

De klap was hevig. Toch kon de bestuurder nog zelf uitstappen. Hij raakte lichtgewond. In de botsabsorbeerder zat ook een bestuurder. Ook die man raakte lichtgewond. Beide bestuurders werden overgebracht naar het Sint-Elisabeth ziekenhuis in Turnhout.

Door het ongeval was de E34 tussen Lille en Beerse volledig versperd. 

Meest gelezen