Radio 2

Nederlandse vrachtwagen vol zuivelproducten kantelt in Wetteren in gracht

In de Westremstraat (N462) in Westrem bij Wetteren is vrijdagochtend omstreeks 07.45 uur een Nederlandse vrachtwagen vol zuivelproducten in de gracht gekanteld. De chauffeur raakte op een recht stuk weg met zijn wielen in de graskant en daarop kantelde de vrachtwagen.

Op de gewestweg N462 is in Westrem bij Wetteren een vrachtwagen in de gracht beland. De chauffeur had net geladen bij zuivelbedrijf Inex in Bavegem en was op de terugweg naar Nederland. Op een recht stuk weg in de Westremstraat raakte de vrachtwagen met de wielen in de graskant waarop de truck kantelde. De chauffeur slaagde er op eigen houtje in om uit zijn cabine te klauteren. Later op de dag wordt de vrachtwagen overgeladen. Dat zal voor grote hinder zorgen op de gewestweg. 

kasto80

Meest gelezen