Radio 2

Vorige week actie tegen sluikstorters, deze week 50 vuilniszakken naast de weg in Nieuwerkerken

Deze ochtend werden er in Nieuwerkerken een 50-tal grote grijze zakken gevonden. Langs een veldweg in de Raasbeekstraat in Binderveld wist een onbekend persoon niet beter dan de zakken daar achter te laten. 

De gemeente Nieuwerkerken organiseerde een week geleden nog een grote actie tegen sluikstorten, maar dat hield een onbekend persoon niet tegen zakken naast een veldweg achter te laten. Langs die veldweg in de Raasbeekstraat in deelgemeente Binderveld lagen een 50-tal grijze zakken vol vuil. 

De politiezone heeft een proces verbaal opgesteld tegen onbekenden. Wanneer ze de identiteit van de sluikstorter kunnen achterhalen, zal hij of zij de rekening moeten betalen. De politie roept dan ook getuigen op om zich te melden. 

Meest gelezen