(Illustratie)

Man zwaargewond na botsing tussen twee fietsers in Borgerhout

In Borgerhout is een man van 47 zwaargewond geraakt na een botsing tussen twee fietsers. Dat meldt de Antwerpse politie. De man, die op een elektrische fiets reed, was een tijdlang in levensgevaar.

Het ongeval gebeurde gisteravond rond 20.50 uur ter hoogte van het op- en afrittencomplex aan de Luitenant Lippenslaan. Op het ringfietspad botsten twee fietsers tegen mekaar. Een van de fietsers, een man (47) op een elektrische fiets, liep ernstige verwondingen op en is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. 

Later op de avond evolueerde de toestand van het slachtoffer gunstig en week het levensgevaar. De andere fietser liep een lichte verwonding op en had geen medische zorgen nodig. De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht.

Meest gelezen