Auto uitgebrand ontdekt in Schelle, politie is op zoek naar bestuurder

De politie van de zone Rupel is op zoek naar de bestuurder van een auto die is uitgebrand. Vanmorgen rond 7 uur werden de hulpdiensten ervoor opgebeld. Toen ze aankwamen, was de auto zo goed als volledig uitgebrand en bijna vanzelf gedoofd. Er waren geen mensen in de buurt. De eigenaar werd in de loop van de dag gevonden door de politie, maar die verklaarde dat hij zijn auto had uitgeleend. Of dat klopt en wie er dan wel reed, wordt nog onderzocht. 

De auto, een Volkswagen Golf, lag in de gracht in de Zinkvalstraat op een nogal afgelegen locatie. De politie vermoedt dat het voertuig enkele uren eerder al uitbrandde. Hoe die brand is ontstaan is nog niet duidelijk. Voor zover de politie weet, zijn er geen gewonden gevallen.

De eigenaar van de auto werd in de loop van de dag wel gevonden. Maar die verklaarde dat hij er zelf niet mee gereden heeft afgelopen nacht. Hij zou zijn voertuig uitgeleend hebben. Of dat klopt en wie er dan wel mee reed, moet nog voort onderzocht worden.

De politie blijft dus verschillende pistes openhouden, gaande van een ongeval tot een misdrijf. 

Meest gelezen