27-jarige moeder overleden, enkele dagen na zwaar ongeval in Tielt-Winge

Een mama van 27 jaar, die vorige week betrokken raakte bij een zwaar ongeval in Tielt-Winge, is overleden. Haar auto werd gegrepen door een vrachtwagen toen ze uit een zijstraat van de Aarschotsesteenweg kwam. Ook haar kindje van twee raakte bij het ongeval zwaargewond.

Vorige week dinsdag kwam de vrouw uit de Roeselberg en wou de Aarschotsesteenweg oprijden. Een vrachtwagen reed de auto aan. Volgens de bevindingen van de verkeersdeskundige reed de vrachtwagenchauffeur te snel, zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor vijftien dagen ingetrokken. Zijn adem- en speekseltest waren negatief.

De vrouw uit Hoegaarden moest door de brandweer uit het autowrak bevrijd worden. Ze werd in levensgevaar naar het ziekenhuis overgebracht, waar ze afgelopen vrijdag overleed. Dat bevestigen de familie en de politie. Haar tweejarige kindje werd door omstaanders uit de auto geholpen en ook zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De toestand van het kind is stabiel.

Meest gelezen