3 mannen veroordeeld voor gewelddadige straatroof aan station Mechelen-Nekkerspoel

De rechtbank van Mechelen heeft drie jongemannen veroordeeld voor een gewelddadige straatroof aan het station van Mechelen-Nekkerspoel. Ze sloegen, stampten en schopten twee jonge slachtoffers en dwongen hen geld over te schrijven naar hun bankrekening. De drie daders kregen een straf van 37 maanden met probatie-uitstel.

Begin juli hebben drie jongemannen een gewelddadige overval gepleegd aan het station van Mechelen-Nekkerspoel. De twee slachtoffers kwamen de daders na een avondje uit tegen aan het station waar het al snel uit de hand liep. De slachtoffers werden een kwartier lang geslagen, gestampt en geschopt. Ook werden ze verplicht om geld over te schrijven naar de rekening van de daders. Daarna volgende nog kopstoten, vuistslagen en trappen, zelfs toen de slachtoffers weerloos op de grond lagen. Er werd ook een gsm gestolen. 

De drie daders kregen een straf van 37 maanden met probatie-uitstel. Een slachtoffer kreeg ook een schadevergoeding van 1.355 euro.

Meest gelezen