Avalon. All rights reserved.

Céline Dion annuleert 2 concertreeksen in Las Vegas door "ernstige en aanhoudende spierkrampen"

Céline Dion annuleert 2 concertreeksen die ze vanaf november in Las Vegas zou brengen. Dat meldt de Canadese superster via sociale media. Ze heeft last van "ernstige en aanhoudende spierkrampen" waardoor ze niet kan optreden.

"I'm heartbroken by this" of "Mijn hart breekt": zo reageert Céline Dion op de mededeling die zij en haar team vandaag via sociale media hebben verspreid om haar fans te verwittigen dat ze haar 2 concertreeksen in Las Vegas moet annuleren. Normaal zou ze optreden van 5 november tot 20 november 2021 en van 19 januari tot 5 februari 2022 in het gloednieuwe Resorts World Theatre dat ze zelfs zou openen, maar dat gaat niet door.

"Celine ervaart hevige en aanhoudende spierkrampen", luidt de mededeling. "Ze verhinderen haar op te treden. Haar medisch team volgt haar op en behandelt haar, maar de symptomen verhinderen haar deel te nemen aan de repetities voor de nieuwe show."

"Mijn team en ik hebben de voorbije 8 maanden aan de nieuwe show gewerkt", zegt Dion zelf. "Die niet kunnen brengen vanaf november maakt me triester dan woorden kunnen uitdrukken. Het spijt me vooral voor alle fans die plannen maakten om naar Las Vegas te komen. Nu moet ik me concentreren op genezen. Ik wil hier zo snel mogelijk overheen komen."

Het gezicht van Dion werd al geprojecteerd op de gevel van het nieuwe Resorts World Theatre
Represented by ZUMA Press, Inc.

Artist in residence

Wanneer Dion weer zal kunnen optreden of wanneer de concerten in Las Vegas wel zullen kunnen doorgaan, is niet duidelijk. In het verleden was ze al een paar keer een zogenoemde artist in residence in het Caesar's Palace elders in Las Vegas, onder meer in 2003 en 2011.

Dion is 53. Ze is geboren in Canada in een muzikale familie. Het brede publiek maakte kennis met haar in 1988 toen ze voor Zwitserland het Eurovisiesongfestival won met "Ne partez pas sans moi". Later scoorde ze monsterhits als "Pour que tu m'aimes encore", "It's all coming back to me now" en "My heart will go on". 

BEKIJK - Het optreden van Céline Dion waarmee ze in 1988 het Eurovisiesongfestival won:

Videospeler inladen...

Meest gelezen