radio 2

Fietser wordt aangereden in Herentals

Aan de Aarschotseweg in Herentals is om 16.45 uur een ongeval gebeurd met twee auto's en een fietser. De fietser raakte daarbij gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis maar is niet in levensgevaar. De bestuurders van de auto en de bestelwagen bleven ongedeerd.

Het ongeval gebeurde rond kwart voor vijf op de Aarschotseweg in Herentals.

Een fietser stak de baan over op een plek waar fietsers geen voorrang hebben. De auto stopte voor de fietser maar de achterliggende bestelwagen kon niet op tijd remmen en reed in op de stilstaande auto. Die reed daarop de overstekende fietser aan. De fietser raakte daarbij gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht maar is niet in levensgevaar.

De bestuurders van de auto en de bestelwagen bleven ongedeerd. Door het ongeval was de Aarschotseweg in Herentals een uur lang versperd, het verkeer werd er omgeleid.

Meest gelezen