Videospeler inladen...

BEKIJK - 50.000 nieuwe coronabesmettingen per dag in VK: gezondheidsdienst wil maatregelen, regering wacht af 

Gezondheidswerkers in het Verenigd Koninkrijk trekken aan de alarmbel. Ze vragen nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Het land telt nu elke dag vijftigduizend nieuwe besmettingen. De nationale gezondheidsdienst wil dat de regering mondmaskers weer verplicht, maar daar heeft de regering voorlopig geen oren naar.

Volgens Brits minister voor Handel Kwasi Karteng moet de economie blijven draaien nu de vaccinatiegraad zo hoog ligt, maar de nationale gezondheidsdienst vreest dat de winter, het griepseizoen en de aankomende internationale klimaatconferentie in Glasgow voor een perfecte storm zullen zorgen. Bekijk hun reacties in dit verslag van "Het journaal": 

Videospeler inladen...

Meest gelezen