radio 2

Lekkende vrachtwagen op E19 in Minderhout, Civiele Bescherming tapt bijtend goedje over

Op de E19 in Minderhout is een vrachtwagen vanmiddag beginnen te lekken toen die bruusk moest remmen. De vrachtwagen was geladen met een bijtend product, dat moet worden overgepompt. De vrachtwagen is daarvoor naar de parking langs de E19 verplaatst. Die is uit veiligheidsoverwegingen afgesloten voor het verkeer. Niemand raakte gewond. 

Iets na de middag moest een vrachtwagen op de E19 in Minderhout, in de richting van Breda, bruusk stoppen door een defect aan de remmen. De vrachtwagen was geladen met 6 containers met een bijtend product, een mengsel van organische zuren. Door het bruuske remmen zijn de containers naar voren geschoven, één daarvan begon te lekken.

Eerst was één rijstrook op de E19 in de richting van Nederland versperd maar die werd al snel weer helemaal vrijgegeven. De lekkende vrachtwagen is verplaatst naar de parking langs de E19. Daar is de Civiele Bescherming het bijtende goedje aan het overpompen. De parking is uit veiligheidsoverwegingen afgesloten. Daardoor zijn ook het tankstation en de shop er langs die kant niet bereikbaar. Niemand raakte gewond.

Meest gelezen