MARNIK AERTS

Kind van 1 jaar overleden na aanrijding op oprit van kinderdagverblijf in Sint-Job-in-'t-Goor 

In Sint-Job-in-'t-Goor, een deelgemeente van Brecht, is een 1-jarig kind aangereden op de oprit van een kinderdagverblijf. Het meisje werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar kon niet meer gered worden.

Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur. Een auto, die de oprit van het kinderdagverblijf opreed, reed een meisje van 1 jaar en 3 maanden aan. Het kind werd met spoed overgebracht naar het UZA, maar overleefde het niet.

De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog niet bekend. Het parket heeft een verkeerskundige ter plaatse gestuurd om alles in kaart te brengen. De bestuurder van de auto was in shock. Hij zal verhoord worden. Zijn rijbewijs is ook voor 15 dagen ingetrokken. Dat is een standaardprocedure bij ernstige verkeersongevallen.

Voor de ouders van het slachtoffer en de uitbaters van het kinderdagverblijf heeft de politie slachtofferhulp aangeboden.

BEKIJK - Enkele ruwe beelden van de plek van het ongeval:

Videospeler inladen...

Meest gelezen