Opnieuw geweld in Sint-Niklaas: vier mensen opgepakt na steekincident

Na de geweldadige incidenten in Sint-Niklaas van begin deze maand, vond er gisteren een steekincident plaats. Daarbij vielen 2 gewonden, 4 mensen werden opgepakt. Het parket onderzoekt wat er gebeurd is, maar het zou om een ruzie in het drugsmilieu kunnen gaan.  

In Sint-Niklaas zijn bij een steekpartij in een appartement in de Kleine Peperstraat twee gewonden gevallen. Een buur had de hulpdiensten verwittigd nadat hij een van de slachtoffers aan een raam hoorde schreeuwen omdat hij met een mes gestoken was. Bij aankomst van de politie bleken er 2 slachtoffers te zijn, beiden hadden steekwonden. 

Niet eerste incident

De politie heeft 4 mensen, 2 mannen en 2 vrouwen, in de boeien geslagen en meegenomen voor verhoor. Een andere persoon wist weg te vluchten. De 2 gewonden werden afgevoerd naar het ziekenhuis, maar geen van beiden is in levensgevaar. De precieze omstandigheden van de steekpartij zijn voorlopig nog onduidelijk, maar vermoedelijk gaat het om een ruzie in het drugsmilieu. Het verder onderzoek is in handen van het parket.

Begin deze maand waren er ook al enkele incidenten in Sint-Niklaas. Die incidenten vonden plaats in de uitgaansbuurt van de stad. Burgemeester Lieven Dehandschutter (N-VA) liet toen weten dat de politie meer zou patrouilleren tijdens het weekend. 

Meest gelezen