5.000 euro voor gouden tip over verdwenen wolven: Animal Rights wil mogelijke daders opsporen

De vereniging Animal Rights looft opnieuw een beloning van 5.000 euro uit voor een gouden tip over twee verdwenen wolven. Het gaat om één wolf uit de roedel van de Limburgse wolven en over een wolf die eerder in Kalmthout, in de provincie Antwerpen leefde, maar ook spoorloos is.

Animal Rights looft net als twee jaar geleden opnieuw een beloning van 5.000 euro uit voor degene die een gouden tip heeft en die leidt tot de ontmaskering en veroordeling van de dader. “Dergelijke criminele en verwerpelijke daden mogen niet ongestraft blijven", zegt campagneleider Joffrey Legon. "Je mag je ongenoegen uiten, maar het heft in eigen handen nemen en doden is niet ok. Als er een dader is, moet die gestraft worden", besluit hij.  

Met deze beloning willen we dat er meer tips binnen komen

Joffry Legon

Animal Rights wil door de beloning mogelijke daders op het spoor komen als er sprake zou zijn van kwaad opzet. Want de wolf is zowel in ons land als in Europa een beschermd dier. "We hopen dat er door deze beloning meer tips binnenkomen. Want we willen er alles aan doen om de waarheid aan het licht te brengen”, besluit Legon.

Animal Rights roept op om alle gerelateerde en potentieel nuttige informatie te bezorgen via info@animalrights.be

Meest gelezen