Mooi moment: "Fast & furious"-acteur Vin Diesel begeleidt dochter van overleden Paul Walker naar het altaar

Kippenvelmoment tijdens het huwelijk van Meadow Walker, de dochter van "Fast & furious"-acteur Paul Walker die in 2013 overleed. De bruid werd naar het altaar begeleid door Vin Diesel. Diesel is niet alleen haar peter, maar ook een van de beste vrienden én "Fast & furious"-collega van haar betreurde vader.

Op de idyllische foto die Meadow Walker op Instagram deelde, zien we hoe de acteur - gekleed in lichtblauw pak en zonnebril - arm in arm wandelt met de bruid.  

Ook Jordana Brewster, nog een medespeelster uit "Fast & furious", was op de ceremonie aanwezig. 

Acteur Paul Walker (40) kwam eind 2013 om het leven bij een auto-ongeval. Hij zat als passagier bij een vriend in de wagen toen die tegen 160 kilometer per uur tegen een boom en een lantaarnpaal botste. Daarop vloog de auto in brand. 

Supplied by Capital Pictures

Net op het moment waren de opnames voor de zevende "Fast & furious"-film bezig. Die werden een tijdlang stilgelegd, maar uiteindelijk werd beslist om ze te hervatten. Het scenario werd herschreven, en in de film gaat het personage van Walker met pensioen. Zijn broers Caleb en Cody Walker speelden uiteindelijk de scènes die hij zelf niet meer heeft kunnen opnemen.

Meest gelezen