Robbe De Leener

Steekpartij aan station Mechelen-Nekkerspoel

Gisterenavond is aan het station Mechelen-Nekkerspoel een man neergestoken. Het tumult tussen verdachte en slachtoffer ontstond al op de trein. Het slachtoffer is een man van 28 uit Zaventem, hij is niet in levensgevaar. De verdachte vluchtte weg maar is wel geïdentificeerd.

Gisterenavond rond half zeven kreeg de politie Mechelen-Willebroek melding van tumult op een trein, die zou stoppen in het station van Mechelen-Nekkerspoel. "Bij aankomst van de trein is het tumult verdergezet op het perron. Een man kreeg daarbij een messteek. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis maar is niet in levensgevaar. Het gaat om een 28-jarige man uit Zaventem. De verdachte kon wegvluchten maar is geïdentificeerd", zegt Dirk Van de Sande, van de politie Mechelen-Willebroek.

"Het is niet duidelijk of de twee elkaar kenden en waarom ze begonnen te vechten. Dat zal verder onderzoek moeten uitwijzen. Dat zal gevoerd worden door de spoorwegpolitie" aldus nog Van de Sande.

Meest gelezen