Foto: Radio 2

Auto belandt in voortuin woning in Brecht, passagier gekneld

Rond 21.30 uur gisteravond is er een verkeersongeval gebeurd in de Molenstraat (N115) in Brecht. Een auto belandde er in de voortuin van een woning. De bestuurder verloor om een onbekende reden de controle over het stuur en reed met zijn voertuig een boompje, de tuinomheining en een brievenbus omver. De voortuin liep heel wat schade op.

De vrouw raakte gekneld en werd door de brandweer bevrijd. De brandweer knipte een deur uit het voertuig om haar te evacueren. Ze raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Ze was altijd bij bewustzijn.

Bij het ongeval zijn geen andere voertuigen betrokken. Op de N115 was er nog beurtelings verkeer mogelijk. De brandweer ruimde de brokstukken op. Nadien werd de auto getakeld.

Meest gelezen