Coldplay kondigt vierde - en laatste - concert in ons land aan

De Britse popgroep Coldplay heeft een vierde concert in België aangekondigd, voor de "Music of the Spheres World Tour". Dat meldt Live Nation. Op één ochtend waren de eerste 3 concerten uitverkocht, dus treden ze nu een 4e keer op in het Koning Boudewijnstadion in Brussel op 9 augustus 2022.  

De 4 concerten van de "Music of the Spheres World Tour" vinden plaats op 5, 6, 8 en 9 augustus 2022 in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De eerste drie concerten zijn uitverkocht. De ticketverkoop voor het vierde concert gaat op vrijdag 29 oktober om 9 uur van start via ticketmaster.be.

Op 8 en 9 augustus treedt London Grammar aan als special guest. Na de 4e show verlaat de popgroep het Europese vasteland en zetten ze hun "Music of the Spheres World Tour" verder in het Verenigd Koninkrijk. 

Eind 2019 kondigden de bandleden aan dat ze niet meer op tournee zouden gaan zolang dat niet op een klimaatneutrale manier kon gebeuren. Daar hebben ze nu een oplossing voor gevonden: elk optreden zal volledig op hernieuwbare energie draaien en voor elk verkocht ticket zal de band een boompje planten. Zo willen ze de ecologische voetafdruk van de reizen en de optredens zo laag mogelijk houden. 

Het nieuwe album album "Music of the Spheres" verscheen op 15 oktober.

Meest gelezen