56 gestolen fietsen teruggevonden in Sint-Jans-Molenbeek

De politie van Brussel heeft bij twee huiszoekingen maar liefst 54 gestolen fietsen en een elektrische step aangetroffen bij twee verdachten die een fiets probeerden te stelen. In hun busje werden nog twee andere fietsen gevonden, samen met gereedschap en hangsloten. 

De gestolen fietsen worden momenteel gestald in het Centraal commissariaat van de Briefdragerstraat in Sint-Jans-Molenbeek. De eigenaars van de fietsen worden momenteel opgespoord. De twee verdachten zijn ter beschikking gesteld van het parket van Brussel.

Wie zijn fiets of elektrische step herkent, mag contact opnemen met de politie van Brussel-West, en wordt gevraagd een eigendomsbewijs mee te brengen.  De niet opgehaalde fietsen zullen, volgens de gebruikelijke procedure, opgehaald worden door de vzw Cyclo. De foto's van de fietsen zullen ook op de Facebookpagina van mybike.brussels worden geplaatst.  

Registeer je fiets

De politie van Brussel-West doet nog maar eens een oproep om je fiets of step te laten registreren, zodat deze bij diefstal of verlies gemakkelijker herkenbaar is door de sticker met het serienummer.

Meest gelezen