Twee voetgangers zwaargewond na aanrijding in Sint-Niklaas

In Sint-Niklaas zijn twee voetgangers aangereden, ze raakten zwaargewond. De bestuurder van de wagen merkte de twee voetgangers die op het zebrapad overstaken niet op. De slachtoffers werden opgeschept en kwamen met hun hoofd tegen de voorruit van de auto terecht. Ze zijn zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. 

In Sint-Niklaas zijn vanmorgen twee voetgangers aangereden, ze raakten zwaargewond. Het ongeval gebeurde rond half zeven in de Kleibeekstraat, een belangrijke en drukke toegangsweg. 

De bestuurder van een kleine personenwagen, een vrouw, had de twee voetgangers die op het zebrapad overstaken niet gezien. De slachtoffers werden opgeschept en kwamen met hun hoofd tegen de voorruit van de auto terecht. Ze werden zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. 

De bestuurder van de wagen was in shock. Volgens de eerste vaststellingen reed ze niet te snel, en was ze niet onder invloed. Het ongeval zou veroorzaakt zijn door de duisternis.

Meest gelezen