Foto: Radio 2

Bestelwagen crasht tegen fietsenstalling aan Wijnegem Shopping Center

In Wijnegem, aan het Wijnegem Shopping Center, is er vanmorgen een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een bestuurder van een bestelwagen reed er aan hoge snelheid tegen een fietsenstalling en ging daarna over de kop. De bestuurder moest bevrijd worden door de hulpdiensten en is overgebracht naar het ziekenhuis. 

In Wijnegem, aan het Wijnegem Shopping Center, is er vanmorgen een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een bestuurder van een bestelwagen reed er aan hoge snelheid tegen een fietsenstalling en ging daarna over de kop. De bestuurder moest bevrijd worden door de hulpdiensten en is overgebracht naar het ziekenhuis. 

De schade is groot, vertelt Mattias Detobel van Brandweer Zone Antwerpen. “Het voertuig is aan heel hoge snelheid van de baan geraakt, wat maakt dat er brokstukken over heel het wegdek liggen. Ook heeft de bestelwagen heel wat olie verloren. De rijbaan ligt vol brokstukken en ook de motor van het voertuig ligt uit de wagen. Momenteel zijn we de ravage aan het opruimen en wordt de bestelwagen getakeld.”

De Turnhoutsebaan tussen Deurne en Wijnegem is afgesloten in de richting van Wijnegem. De brandweer verwacht dat de rijbaan weer vrij is voor verkeer rond 8 uur. 

Foto: Radio 2

Meest gelezen