Dodelijk ongeval op E19: bestuurder van bestelwagen rijdt in op vrachtwagen en overleeft klap niet

Op de E19 in Meer is de chauffeur van een bestelwagen om het leven gekomen. Het slachtoffer is achteraan ingereden op een vrachtwagen. Er stond een file richting Nederland, omdat er net over de grens al een ongeval was gebeurd. Door dit tweede ongeval was de E19 in de richting van Breda een tijd lang volledig versperd.

Rond 13.30 uur is er een dodelijk verkeersongeval gebeurd op de E19 in Meer, richting Breda. Een bestelwagen botste op een traag rijdende vrachtwagen in de staart van een file. Die file stond er door een eerder ongeval in het Nederlandse Galder.

Voor de bestuurder van de bestelwagen, een 38-jarige man uit het Nederlandse Hoeven, kwam alle hulp te laat. De man zat gekneld in zijn cabine. Op vraag van de MUG-arts heeft de brandweer hem zo snel mogelijk bevrijd, maar het slachtoffer overleed ter plaatse. De bestuurder van de vrachtwagen bleef ongedeerd.

Meest gelezen