Een winter lang schaatsen met uitzicht op het Nationaal Park Hoge Kempen 

In het Terhills Resort in Dilsen-Stokkem kan er de hele winter lang geschaatst worden, midden in de Maaslandse natuur. 'Lichterlaaie', de naam van het winterconcept van Terland, is toegankelijk voor iedereen. “Niet enkel logés maar ook andere bezoekers kunnen hier een rondje schaatsen”, nodigt burgemeester Sofie Vandeweerd (Open VLD) uit.

“Ook tijdens de wintermaanden wil het team van Terhills bezoekers van de natuur laten genieten”, zegt burgemeester Vandeweerd. “Op het strand van het Terhills Resort, naast het Nationaal Park Hoge Kempen, kan je vanaf zaterdag 30 oktober elke dag schaatsen op een overdekte schaatsbaan te midden van deze prachtige natuur. Het is een unieke ervaring met een adembenemend uitzicht."

Unieke ervaring met adembenemend uitzicht

Sofie Vandeweerd, burgemeester Dilsen-Stokkem

Naast de schaatsbaan wordt de populaire strandbar Terland omgevormd tot een gezellige en verwarmde winterbar. "Met lekkere wintersnacks en drankjes waar iedereen kan komen genieten van een groot kampvuur op het strand", gaat de burgemeester verder. "Elke donderdag en zaterdag kunnen families en groepen een winterse BBQ boeken in deze unieke winterse setting.”

Er worden maximum 80 schaatsers tegelijkertijd toegelaten op het ijs. Omdat een zijde van de tent open blijft, moeten schaatsers geen mondmasker dragen. Ook een Covid Safe Ticket is niet nodig. 

Meest gelezen