't Kuipje kolkt na bekerzege tegen Antwerp. Westerlo-chouchou Jos Willems: "Champagne als ontbijt"

De supporters van Westerlo zijn dolblij met de zege van hun ploeg tegen Antwerp in de Beker van België. "Het was niet te zien wie de eersteklasser was", klonk het. "Op naar de Heizel zoals 20 jaar geleden toen we de beker wonnen." Westerlo-icoon Jos Willems vierde de zege alvast met champagne, ook bij zijn ontbijt.

In het Kuipje in Westerlo zindert de overwinning tegen Antwerp nog steeds na. De Kempense "tweedeklasser" uit 1B  won in de Beker van België met 2-1 van eersteklasser Antwerp. Onze reporter sprak met de dolblije fans van Westerlo. Sommigen dromen al van een bekeroverwinning net zoals 20 jaar geleden. Beluister alle reacties hieronder.

Het enige wat nog ontbrak uit de Westelse hoogdagen, was het live-commentaar van Jos Willems.  Radio 2 Antwerpen haalde de Kempenaar aan de lijn. "Het is ongelooflijk wat Westerlo gisteravond presteerde. Ik had het niet verwacht maar alles klopte", vertelt Willems in "Start Je Dag". 

"Ik heb uit pure blijdschap gisteravond een fles champagne gekraakt. Die was nog niet leeg dus daar ben ik nu opnieuw mee begonnen als ontbijt. Vergeet niet: Antwerp sneuvelt als eerste topclub in de beker in het Westels Kuipje. laat OH Leuven maar komen, die gaan er ook aan", besluit Willems. 

Meest gelezen