VRT Radio versterkt aanbod op DAB+ met Radio 2 Bene Bene en StuBru De Tijdloze

VRT Radio krijgt er twee merken bij op DAB+, digitale radio via de ether. Radio 2 Bene Bene en StuBru De Tijdloze versterken het bestaande aanbod van de VRT daar.

De VRT is op DAB+ al aanwezig met de traditionele radiozenders Radio 1, Radio 2, Studio Brussel, MNM en Klara én met Klara Continuo, MNM Hits en VRT NWS. Daar komen nu nog twee merken bij: Radio 2 Bene Bene en StuBru De Tijdloze.

Radio 2 Bene Bene vormt eigenlijk al een bestaande stream in de app van Radio 2 en is ook een dagelijks live radioprogramma tussen 18 uur en 20 uur 's avonds. Het programma richt zich op muziek van bij ons en op livesessies van Vlaamse muzikanten. De nieuwe muziekstream op DAB+ wordt er dus een met alleen maar liedjes en muzikanten van eigen bodem.

De Tijdloze is niet alleen bekend van de succesvolle eindejaarslijst op Studio Brussel maar ook van het programma op zaterdag- en zondagochtend, met een focus op tijdloze pop- en rockhits.

Op maandag 1 november vieren Radio 2 en Studio Brussel de start van Radio 2 Bene Bene en StuBru De Tijdloze op DAB+ met specials en liveshows vanaf 10 uur 's morgens.

Meest gelezen