Man slaat zo hard op voorruit van bus dat die niet meer verder kan

Een buschauffeur van de Lijn moest zaterdag in Leuven keihard remmen om een plots overstekende man niet aan te rijden. De voetganger was zo geschrokken en boos dat hij met zijn volle hand op de voorruit sloeg. Die raakte zo beschadigd dat de bus niet verder kon.

Zaterdag namiddag stak een man plots de straat over aan de Diestsepoort in Leuven. Er kwam net een  bus van De Lijn aan, de chauffeur schrok en moest alles dichtslaan om de man niet te raken.  De voetganger reageerde erg agressief en gaf met de vlakke hand een enorme slag op de voorruit van de bus. Die raakte hierdoor zodanig beschadigd dat de bus niet verder kon rijden. 

De buschauffeur zei tegen de agressieveling dat er camera’s op de bus aanwezig waren. De man zette het daarna op een lopen. De politie stelde proces-verbaal op. De man wordt opgespoord.

Meest gelezen