Man van 76 met winkelkar op de grond geduwd in supermarkt Kessel-Lo

Zaterdagmiddag ontstond in een groot warenhuis in Kessel-Lo een woordenwisseling over het veranderen van wachtrij aan de kassa. Het mondde snel uit in een agressieve schermutseling, waarbij een van de twee de andere tegen de grond werkte samen met zijn winkelkar. De dader liep daarna weg. 

Zaterdag rond 12u kregen twee klanten van een groot warenhuis op de Tiensesteenweg in Kessel-Lo ruzie. Ze stonden allebei aan te schuiven aan de kassa. Toen één van de twee van rij wisselde omdat daar naar zijn mening minder mensen stonden, werd hij hier door een andere klant op aangesproken. Er ontstond een meningsverschil, waarbij de ene klant de andere een fikse duw gaf. Een van de twee, een 76-jarige man, viel tegen zijn winkelkar en ging vervolgens met kar en al tegen de grond. 

Toen de man die de duw gegeven had door andere klanten terechtgewezen werd, zette hij de kar van de man terug recht, maar de man zelf liet hij liggen.

Politie Leuven

Toen de  politie ter plaatse kwam was de agressieveling al vertrokken. Dankzij getuigen en camerabeelden is de politie hem op het spoor. 

Meest gelezen