Britse Queen gespot achter het stuur in de buurt van Windsor Castle

Drie dagen nadat dokters haar de raad gaven om het wat rustiger aan te doen is de Britse koningin Elizabeth in de buurt van Windsor Castle gespot achter het stuur van een groene Jaguar. Vorige week moest de 95-jarige koningin nog een nacht in het ziekenhuis doorbrengen.

Een opvallend beeld vandaag in de buurt van Windsor Castle: de Queen achter het stuur. Vermoed wordt dat ze met haar honden op stap ging voor een wandeling.

Afgelopen vrijdag deelde Buckingham Palace nog mee dat de Queen de komende twee weken geen officiële bezoeken zal afleggen. Ze heeft van haar dokters te horen gekregen dat ze het wat rustiger aan moet gaan doen. 

Naar verluidt zal de Queen wel present geven op Remembrance Day, op 11 november. Dan herdenken het Verenigd Koninkrijk en de andere landen van het Gemenebest traditioneel alle gesneuvelden  van gewapende conflicten. De herdenkingsplechtigheid wordt gehouden aan de Cenotaph, in Londen en in aanwezigheid van het staatshoofd.

Meest gelezen