Twee gewonden en vier arrestaties na schietpartij in bar op Chaussée d'Amour in Sint-Truiden

Afgelopen nacht is er een schietpartij geweest in een bar op de Chaussée d'Amour in Sint-Truiden. Daarbij zijn twee gewonden gevallen. De aanleiding voor het incident is nog niet duidelijk, maar vier personen zijn op dit moment gearresteerd.

Het is overigens niet het eerste incident in de bekende prostitutiebuurt van Sint-Truiden. Vooral sinds de meeste bars in handen zijn van buitenlandse uitbaters, komt het vaker tot incidenten en zelfs schietpartijen. Afgelopen nacht rond half één zouden verschillende mannen zijn binnengegaan in één van de bars. Het is toen om een nog onduidelijk reden of aanleiding tot een schermutseling gekomen. Daarbij zijn meerdere schoten gelost. 

Onder arrest in ziekenhuis

Twee mannen zijn gewond geraakt. De politie heeft hen nadien in het ziekenhuis van Tienen aangetroffen. Ze zijn gearresteerd en worden daar bewaakt. Hun toestand is stabiel. Ook nog twee andere betrokkenen zijn gearresteerd, onder hen de baruitbater. Het onderzoek en de ondervragingen zijn nog volop aan de gang.

Meest gelezen