Radio 2

Vandalen steken bestelwagen in brand in Sint-Niklaas

Brandweerlieden hebben gisteren een uitgebrande bestelwagen moeten blussen in Sint-Niklaas. Door wie de brand werd aangestoken is nog onduidelijk. Het parket heeft alvast een branddeskundige aangesteld. 

In Nieuwkerken, bij Sint-Niklaas, hebben vandalen de bestelwagen van een mobiele cocktailbar in brand gestoken. De bestelwagen stond geparkeerd in de Vlasbloemstraat aan brouwerij Verhofstede. Voor de zaakvoerders is het een raadsel wie er achter de brandstichting zit. Het parket heeft een branddeskundige aangesteld. 

Link met incident vorig jaar?

De zaakvoerder vermoeden dat er een verband is met een incident van vorig jaar. Toen werd een fles met een bijtend zuur over de toegangspoort van de brouwerij gegooid. Het onderzoek naar die zaak loopt nog steeds maar tot nu toe is nog niemand in verdenking gesteld. 

Meest gelezen