Radio 2

Jongeman steekt zichzelf neer op speelplein in Torhout

Op het Amazoneplein in Torhout heeft een jongeman zichzelf lelijk verwond. Hij stak zich verschillende keren met een mes in zijn hals. Verschillende mensen zagen het voorval deze middag gebeuren.

Toen de jongen schreeuwend kwam aangelopen op het Amazoneplein in Torhout gingen enkele mensen kijken of ze hulp konden bieden. Toen zagen ze het mes, waarmee hij zichzelf verwondde. Kort erna kwam de vader van de jongeman . Hij vroeg de omstaanders om de hulpdiensten te verwittigen en afstand te houden. 

Uiteindelijk legde de jongeman zich neer bij de vijver. De MUG-dienst en de politie ontfermden zich over hem. Hij is naar het ziekenhuis overgebracht. Over zijn toestand is verder niets bekend. De jongeman zou wel psychische problemen hebben. 

Veel getuigen

Bij het Amazoneplein ligt een klein speelpleintje, staan voetbaldoelen en is er een landschapspark. Door het mooie weer en de vakantie waren er heel wat mensen met hun kinderen aan het ontspannen. Er waren ook groenarbeiders bezig met onderhoudswerken. Alle aanwezigen zijn erg onder de indruk van wat er is gebeurd.

Wie het mentaal moeilijk heeft en nood heeft aan een babbel, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813.

Meest gelezen