Foto: Marnik Aerts

81-jarige fietser overlijdt na aanrijding met tractor met aanhangwagen in Berlaar

Vanmiddag is een 81-jarige man uit Berlaar om het leven gekomen bij een tragisch verkeersongeval. De hulpdiensten kwamen onmiddellijk ter plaatse, maar konden de man niet meer redden. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. 

Het ongeval deed zich voor in de Hemelshoek in Berlaar.  "Het slachtoffer fietste langs rechts voorbij een stilstaande tractor om daarna links af te slaan. Terwijl hij van achter de tractor kwam en zijn bocht naar links nam, merkte hij een kiepwagen die achteruit reed niet op. De fietser kwam onder de kiepwagen terecht", vertelt Lieselotte Claessens van het parket.

Verschillende getuigen van het ongeval worden momenteel nog verhoord door de politie. De chauffeur van de kiepwagen, een tractor met aanhangwagen, legde een negatieve ademtest af en was ook volledig in orde met zijn papieren. Zijn rijbewijs werd niet ingetrokken. 

MARNIK AERTS

Meest gelezen