Brusselse brandweer vindt wagen zonder chauffeur terug in balustrade boven inrit tunnel

De Brusselse brandweer heeft vannacht een wagen moeten takelen die zich vastgereden had in de balustrade boven de ingang van de tunnel van de Gulden Vlieslaan. Opmerkelijk, van de bestuurder was geen spoor te bekennen.

Vanmorgen werd de Brusselse brandweer rond half vier opgeroepen voor een wagen die vastzat in de balustrade ter hoogte van de Gulden Vlieslaan. Toen de brandweer aankwam was er van de chauffeur of eventuele inzittenden geen spoor te bekennen. 

De wagen, een taxi, werd gelukkig net voldoende afgeremd door de balustrade zodat hij niet enkel meters lager op het wegdek van de inrit van de tunnel belandde. De wagen werd getakeld. Hoe het ongeval is kunnen gebeuren, is niet duidelijk.

Videospeler inladen...

Meest gelezen